Tervetuloa Pöytyällä sijaitsevan Mustanojan kyläyhdistyksen sivuille.

Mustanojan kyläyhdistys ry perustettiin tammikuussa 2013. Yhdistys pyrkii edistämään kylän elinkelpoisuutta ja asukkaiden yhteistyötä, mm. järjestämällä toimintaa ja tapahtumia. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2020!

Kuluvana vuonna tulemme järjestämään tapahtumia, esim. tarinailtapäivän ja kesätapahtumia. Osallistumme viime vuosien tapaan valtakunnalliseen Avoimet Kylät -päivään lauantaina 13.6.2020. Päivitämme tietoja tapahtumien täsmentyessä.

Pyrimme vaikuttamaan alueellamme ja tekemään yhteistyötä mm. kunnan ja muiden yhdistysten ja tahojen kanssa.

Tiedotamme toiminnastamme täällä Mustanojan kyläyhdistyksen kotisivuilla ja monesti myös Auranmaan viikkolehdessä sekä Facebookissa. Tule mukaan keskustelemaan Facebook -sivuillamme. Mustanojan kylällä on myös whatsapp-ryhmä, mihin voit liittyä laittamalla meille viestiä.

Kuulemme mielellämme myös uusia ideoita ja palautetta. Yhteystiedot täältä.

Hallitus 2020
tammikuussa 2020

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )