Riihikosken kirppisralli 8.6.2019

Koko perheen kirppistapahtuma järjestetään jälleen Riihikosken seudulla osana valtakunnallista Avoimet Kylät-tapahtumaa lauantaina 8.6.2019 kello 10.00-16.00. Tänä vuonna siis vain yksipäiväisenä.

Tervetuloa kiertämään eri pisteitä! Kirppisralli tarkoittaa pihakirppiksiä, pop-up kahviloita jne. Kurkkaa ajankohtaisia tapahtumatietoja myös Kirppisrallin Facebook-tapahtumassa.

Kirppisrallin kartta

Ohessa kirppisrallin pisteet kartalla sekä tarkemmat kuvaustiedot:

Ilmoittautumisohjeet Kirppisrallin myyjille:

• Myyntipisteiksi hyväksytään ensisijaisesti postinumeroiden 21860, 21870 ja 21880 alueilta
  • Myyjäksi pääset ilmoittautumalla osoitteeseen riihikosken.kirppisralli@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0503057442
  • Ilmoittautuessa kerrothan myyntipisteen perustajan nimen, osoitteen sekä lyhyen kuvauksen myytävistä tuotteista.
  • Osallistumismaksu on 10€ ja se maksetaan Mustanojan kyläyhdistyksen tilille FI45 5380 1120 0323 28. Kirjoita viestikenttään ”Rallimaksu ja pisteen katuosoite”.
  • Ilmoittautumisen ja osallistumismaksun maksamisen määräaika on 20.5.2019.

Kerro tapahtumasta kavereillesi ja laita Kirppisrallin facebook-tapahtuma jakoon.

Toisen turhuus voi olla toisen aarre!

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:
puh. 0503057442 tai riihikosken.kirppisralli@gmail.com

Reppuniemen tontut tapahtuma sunnuntaina 24.11.2019

Tervetuloa lämminhenkiseen koko perheen tapahtumaan Reppuniemen ulkomuseoalueelle sunnuntaina 24.11.2019 klo 15-18 (Turuntie 1047, Pöytyä). ❤️

Reppuniemen tontut tapahtumassa vaelletaan tonttuoppaiden johdattamana museon tunnelmallisella alueella ryhmissä ja kurkistetaan tonttujen touhuihin. Kyntäjäntuvan kahviossa on pikkurahalla saatavana glögiä ja Pitoriihen joulutorttuja ja salissa on joulumyyjäiset.

Koska alueella on tunnelmavalaistus, kannattaa mukaan ottaa oma lyhty tai pieni taskulamppu.

Maksuttoman tapahtuman järjestää yhteistyössä Pöytyän kotiseutuyhdistys ry ja Mustanojan kyläyhdistys.

Tapahtuma Facebookissa.

Syyskokous ja sytykeruusujen askartelua 27.10.2019

Mustanojan kyläyhdistys ry sääntömääräinen syyskokous sunnuntaina 27.10.2019 kirkkokahvien jälkeen klo 13, Pöytyän seurakuntatalolla (Turuntie 1187).

Askartelemme kauniita sytytyspaloja talven varalle.

Mukaan voit ottaa tyhjiä munakennoja, käpyjä ja vanhoja kynttilänpätkiä.

Ennen askartelua käymme läpi tulevan vuoden toimintasuunnitelmaa sekä valitsemme uuden hallituksen seuraavalle vuodelle.

Tervetuloa mukaan!

Syyskokous Facebookissa

Avoimet kylät -tapahtuma 8.6.2019

Olemme mukana valtakunnallisessa Avoimet kylät -päivässä lauantaina 8.6.2019 .

Kirppisralli klo 10-16

Mustanojalla ja Riihikoskella päivä alkaa jälleen kerran kirppisrallilla
klo 10-16. Tuolloin kyläläiset voivat pistää oman kirpputorin pystyyn
omalle pihalle. Kirppisralli on tänä vuonna yksipäiväinen.
Ilmoittautumiset 20.5. mennessä sähköpostitse riihikosken.kirppisralli@gmail.com
tai Anni Lipastille numeroon 050 305 7442.

Illallinen Mustanojan taivaan alla klo 18-21

Illalla 8.6. klo 18-21 kokoonnutaan viettämään illallista Mustanojan taivaan alle, eli
koulun pihalle. Tuo omat grillattavat mukanasi. Tule mukaan nauttimaan hyvästä
seurasta ja ruuasta!

Mustanojan koulun avoimet ovet klo 11-16

Avoimet kylät -tapahtuman yhteydessä koululla pidetään ovet avoimina. Tule
muistelemaan menneitä kouluvuosia ja tapamaan vanhoja koulukavereita.
Buffetissa tarjolla kahvia.

Lisätietoja tapahtumista sähköpostitse: mustanojankylayhdistys@gmail.com tai
puhelimitse: Vilja Lahti 040 823 5631.

Lämpimästi tervetuloa!

Ulkoilupäivä 25.5. – Samalla tienoo siistiksi

EDIT 25.5. : Siirretään sateen takia tempaus toiseen päivään.

Järjestämme valtakunnallisen siivouspäivän yhteydessä pyöräily- ja ulkoilupäivän.
Kulje kylän maalaismaisemissa lenkkeillen ja samalla keräten teiden varsille jääneitä
roskia.

Tule lenkin jälkeen Mustanojan koululle, jossa tarjoamme osallistuneille kahvit
klo 14-15!

Jäädisco perjantaina 25.1.2019

Tervetuloa luistelemaan jäädiscoon perjantaina 25.1.2019 klo 18 – 20, Mustanojan koulun kaukaloon, Turuntie 952.

Jäädisko on tarkoitettu alakoululaisille (1-6 lk) ja alle kouluikäiset huoltajan kanssa. Aikuset ovat toki muutenkin tervetulleita jäämään piha-alueelle, vaikkapa kahvittelemaan tuttujen kanssa ja seuraamaan lasten luisteluiloa.

– Sisäänpääsymaksu 2 €/ luistinpari
– Kypäräpakko
– Puffetista mehua, kahvia, naposteltavaa ja grillistä makkaraa
– Valot ja musiikki PajaProductions