Jäädisco perjantaina 25.1.2019

Tervetuloa luistelemaan jäädiscoon perjantaina 25.1.2019 klo 18 – 20, Mustanojan koulun kaukaloon, Turuntie 952.

Jäädisko on tarkoitettu alakoululaisille (1-6 lk) ja alle kouluikäiset huoltajan kanssa. Aikuset ovat toki muutenkin tervetulleita jäämään piha-alueelle, vaikkapa kahvittelemaan tuttujen kanssa ja seuraamaan lasten luisteluiloa.

– Sisäänpääsymaksu 2 €/ luistinpari
– Kypäräpakko
– Puffetista mehua, kahvia, naposteltavaa ja grillistä makkaraa
– Valot ja musiikki PajaProductions

Tapahtuma Facebookissa: ”Jäädisco perjantaina 25.1.2019

Tervetuloa!

Reppuniemen tontut 25.11.2018

Tule lämminhenkiseen koko perheen ulkoilma joulutapahtumaan Kyntäjäntuvalle Reppuniemen ulkoilumuseoon sunnuntaina 25.11.2018 klo 16-18 osoitteeseen Turuntie 1047, Pöytyä.

Reppuniemen tontut tapahtumassa vaelletaan Isojen tonttujen opastuksessa ulkoilmamuseon tunnelmallisella alueella ryhmissä ja kurkistetaan tonttujen touhuihin. Kuinka monta tonttua Reppuniemessä mahtaakaan asustaa…?

Kierroksen päätteeksi tonttumuori tarjoaa lämmintä glögiä ja jouluherkkuja Kyntäjäntuvan kahviossa. Kyntäjäntuvan aulassa on pieni joulupuoti, jossa on myytävänä paikallisten käsityöläisten talvisia tuotteita sekä kyläyhdistyksen joulukortteja.

Koska alueella on tunnelmavalaisu, kannattaa mukaan ottaa oma lyhty tai pieni taskulamppu.

Maksuttoman tapahtuman järjestää yhteistyössä Pöytyän kotiseutuyhdistys ja Mustanojan kyläyhdistys.

reppuniemi_tonttu

Kesäkauden päättäjäiset Kaunisrannassa 1.9.2018

Tervetuloa viettämään kesäkauden päättäjäisiä kyläläisten ja ystävien parissa. Tilaisuus on avoin ja maksuton.

Lauantaina 1.9. klo 18 alkaen vietämme kesäkauden päättäjäisiä Pöytyän kunnan virkistyspaikassa Kaunisrannassa. Kaunisrannantie 48, Yläne.

Sauna lämpiää ja uimaankin Pyhäjärveen pääsee rannasta ja laiturilta.

Kyläyhdistys tarjoaa pientä iltapalaa.

Tervetuloa mukaan rentoon iltaan! 🙂

Kansallispukujen tuuletus 26.8.

Onko kaapissasi kansallispuku, kansanpuku tai muinaispuku? Se kannattaa kaivaa esille, sillä Pöytyän kirkonkylän Museopappilassa järjestetään sunnuntaina 26.8. klo 12-14 kaikille avoin kansallispukujen tuuletustapahtuma.

Paikalle ovat tervetulleita niin kaikki kansallispukuiset kuin kansallispuvuista kiinnostuneet. Jos pukusi on kutistunut kaapissa, sen voi tuoda silti näytteille. Kansallispukujen ihastelujen ohella pääsee nauttimaan Elina Keloniemi-Hurttila lauluesityksistä.

Tapahtuman järjestää Mustanojan kyläyhdistys yhteistyössä Pöytyän kotiseutuyhdistyksen kanssa. Tilaisuus on maksuton.

Avoimet kylät 9.6.2018

Mustanojan kyläyhdistys toivottaa tervetulleeksi Mustanojalle. Osallistumme valtakunnalliseen Avoimet kylät -päivään Kirppisrallin ja Illallinen Mustanojan taivaan alla -tapahtumilla.

Riihikosken seudun kirppisralli on 9.-10.6. klo 10-16, mukana lähes 60 myyjää. Katso tarkemmat tiedot Kirppisrallista tältä sivulta.

Illallinen Mustanojan taivaan alla järjestetään Mustanojan koulun kaukalossa lauantaina 9.6. klo 18. Katamme piknikille pitkät pöydät, grilli on kaikkien käytössä. Ilmoittaudu mikäli mahdollista, etukäteen tapahtumaan FB-tapahtumassa tai sähköpostilla: mustanojankylayhdistys@gmail.com.

Tervetuloa ja nähdään!

Riihikosken seudun kirppisralli 9.-10.6.2018 klo 10-16

Koko perheen mukava kirppistapahtuma järjestetään jälleen Riihikosken seudulla. Tänä vuonna tapahtuma pidetään osana valtakunnallista Avoimet Kylät tapahtumaa.

Tervetuloa koko perheen voimin kiertelemään ja tekemään löytöjä!

Kirppisrallin ohjelma

• Pihakirppiksiä, kahviloita ja pop-up ravintoloita
  • 38 myyntipistettä ja lähes 60 myyjää
  • Löytyy myös mm. pomppulinnaa ja kasvomaalauksia!

Kirppisrallin kartta

Ohessa linkki karttaan : https://drive.google.com/open?id=1BMCUJI3Qf_F3sx9jRdbixsJHCGLkWakE&usp=sharing

Ohessa tulostettavat rallikartat ja myyntipisteet:
PISTEKUVAUKSET JA KARTTA (1)
RALLIKARTTA_LÄHIKUVAT (1)
Rallikarttoja on rajoitetusti saatavilla myös myyntipisteillä rallin aikana.

FB-sivu Riihikosken seudun kirppisralli 2018, FB tapahtuma kirppisralli

Tiedustelut: puh 0407404464 tai 0503057442

PS. HUOMIO myyjät! Opaskylttien jako Mustanojan koululla perjantaina 8.6. kello 18.00-19.00. Ilmoitathan mikäli et pääse noutamaan kylttiäsi kyseisenä ajankohtana, niin sovitaan jokin toinen järjestely.

AVL MAINOS