Haaste : lahjoita suksisetti hiihtojaostolle

Jorma Kaarto Auranmaan viikkolehdestä haastattelee hiihtojaoston Veikko Salmea
Jorma Kaarto Auranmaan viikkolehdestä haastattelee hiihtojaoston Veikko Salmea.

Mustanojan kyläyhdistys ry haluaa tukea Pöytyän Urheilijoiden hiihtojaoston työtä ja lahjoitti hiihtojaostolle yhden suksisetin monoineen. Yhdistys haastaa myös muut Pöytyän yhdistykset ja yritykset tekemään samoin eli hankkimaan hiihtojaostolle suksisetin. Suksimerkki ei ole oleellinen, mutta siteet saisivat olla SNS. Sukset voi viedä suoraan Haukkavuoreen hiihtojaostolle.

“Olemme iloisia siitä, että Pöytyällä on helppoa hiihtää ja on taho, joka pitää Haukkavuoren ladut kunnossa. Haluamme osaltamme tukea hiihtojaoston työtä, joka mahdollistaa hiihdon harrastamisen jo pienestä pitäen. On huomattu, että suksia kuluu paljon ja hiihtojaostolla on tarve uusille suksille. Näin ollen yhdistyksemme haluaa osaltaan auttaa lahjoittamalla suksisetin jaostolle ” kyläyhdistyksen puheenjohtaja ja haasteen ideoija Maria Nikula kertoo.

Viikkolehti toimittamassa juttua. Mustanojan kyläyhdistys lahjoitti suksisetin hiihtojaostolle ja haastoi alueen toimijat tekemään samoin.
Viikkolehti toimittamassa juttua. Mustanojan kyläyhdistys lahjoitti suksisetin hiihtojaostolle ja haastaa alueen toimijat tekemään samoin. Kyläyhdistyksen puolesta sukset kävi ojentamassa Haukkavuoressa hallituksen jäsen Annukka Tolkki.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s