Tapahtumia kevät 2018

Järjestämme Mustanojalla kaikille avointa toimintaa keväällä. Save the date eli laitahan päivämäärät ylös ja nähdään! Tarkemmat tiedot päivittyvät lähempänä ajankohtia, tänne kotisivuille ja Facebookiin.

Riihikosken Kirppisralli 9.-10.6.2018

Mustanojan kyläyhdistys järjestää suositun kirppisrallin viime kesän tapaan 9.-10.6. 2018. Tervetuloa myymään ja ostamaan! 9.6.2018 on Valtakunnallinen Avoimet Kylät -päivä, jolloin todennäköisesti myös Mustanojan koululla on kirppismyyntipiste.
Facebookissa sivu: facebook.com/RiihikoskenKirppisralli/

Muita tapahtumia säiden salliessa:

Jäädisco ja Eläinten jälkien tunnistus.

Pääsiäisaskartelua tuttuun tapaan. Sääntömääräinen kevätkokous. Ilmoitamme päivämäärät lähiaikoina.

Kuntorappuset -talkoot

Yhdistys sai avustustukea kuntorappusten tekemiseen. Kunnostamme Kyntäjäntuvan pihapiirissä sijaitsevat kuntorappuset kevään kuluessa ja kaipaamme talkooapua. Tiedotamme talkoista lisää suunnitelmien tarkentuessa. Yhteyshenkilö: Aila Suomi, puh. 044 290 0092.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s