Pöytyä-paita nyt myynnissä!

Tunnusta kotiseuturakkautta Pöytyä-paidalla! Mustanojan kyläyhdistys ry myy ennakkomyyntinä teknistä t-paitaa 18.4.2021 asti.

Pöytyä-paita:

• Paita on musta, ja selässä lukee keltaisella teksti ”Pöytyä”, jonka alla on sydänsymboli. Havainnekuva tällä sivulla.
  • Paidasta on naisten, miesten ja lasten mallit. Katso oheisissa liitteissä tarkemmat mitat:

Paidan tuotekuvaus toimittajan sivulla:

”Printer Run on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen tekninen t-paita. Hyvin istuva ja miellyttävän tuntuinen kangas tekevät siitä oivan vaatteen moneen eri tilanteeseen.

Pyöreä kaula-aukko. Toiminnallinen t-paita Interlock- neulosta. 100% polyesteria. Vaate on värjätty menetelmällä, joka on ympäristöystävällisempi ja tarjoaa paremman värin kestävyyden.”

Paidan hinta: 15 euroa / lasten paita, 17 euroa / aikuisten malli.

Näin tilaat paidan:

Tee tilaus sähköpostitse: mustanojankylayhdistys@gmail.com. Laita sähköpostin viitteeksi ”paitatilaus”, ja viestiin nimesi, paidan malli (naisten, miesten vai lasten paita), koko ja kappalemäärä. Lisätietoja: Annukka Tolkki, Mustanojan kyläyhdistys, p. 050 428 5437.

Maksu ja toimitus:

Paitatilauksen laskutus ja maksu tapahtuu tilauksen vahvistamisen jälkeen (19.4.2021)*. Toimitusaika on arviolta toukokuun alkupuolella. Tilatut paidat jaetaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtina Kisariihen pihalla tai sopimuksen mukaan.

*Kyläyhdistys tekee paitatilauksen, mikäli ennakkotilausten minimäärä 50 kpl toteutuu.

Paidan ostamalla tuet kyläyhdistyksen toimintaa. Varainhankinnalla katetaan yhteistä toimintaa ja tapahtumia kylällä. Pöytyän kunnalla ei ole osuutta paitaan.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )