Lyhtyjä Mustanojan kylällä

Hei Mustanojan kyläläinen!

Kävimme jakamassa Turuntien varressa asuville kyläläisille lyhtyjä oheisen saatteen kera:

”Haluamme antaa sinulle valoa lahjaksi. Kunnassamme on lauantaina 27.11.2021 joulun avajaiset, jolloin eri puolilla Pöytyän kyliä sytytetään jouluvaloja. Mustanojalla hankimme kunnan avustusrahalla lyhtyjä laitettavaksi tien varteen. Osallistuthan yhteiseen tempaukseen sytyttämällä kynttilän tähän lyhtyyn 27.11. Toivomme, että se tuo sinulle ja tien kulkijoille hyvää joulumieltä.

Aurajoen matkailutien järjestämä Loppiaisvaloajelu kutsuu mukaansa loppiaisena 6.1. klo 16-19. Lähde ihailemaan valoja Aurajoentien varrella ja sytytä silloin myös lyhtysi! Ajatuksena on, että kaikki tienvarren asukkaat ja toimijat voivat ilahduttaa kulkijoita laittamalla valoja tien varsille.

Valoisaa joulun alusaikaa,
Mustanojan kyläyhdistys ry, hallitus”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s