Pöytyän Roskatempaus 2022

Olemme mukana Mustanojalla yhteisessä Pöytyän Roskatempauksessa. Pöytyän seudun luonnonsuojeluyhdistys ja Pöytyän kylien neuvottelukunta järjestävät Roskatempauksen lauantaina 7.5.2022. Siivota voi sekä taajamissa että haja-asutusalueilla.

Kerätyt roskat voi toimittaa pusseihin suljettuina jätelavoille viikonloppuna 7-8.5. Lavat sijaitsevat Kyrössä ja Yläneellä torin laidalla sekä Riihikoskella Kisariihen pihalla. Huom! Lavoille ei saa tuoda muuta jätettä. Ehjät aurauskepit tulee jättää tienvarsille.

Muista turvallisuus!
– Huolehdi lasten ja aikuisten turvallisuudesta!
– Käytä huomioliiviä ja hanskoja.
– Toimi koronarajoitukset huomioiden.
– Jokainen toimii omalla vastuulla.

Tempaukseen liittyvä Luonnonsuojeluyhdistyksen arvonta! Ota kuva Roskatempaukseen liittyen ja lähetä osoitteeseen poytyanseutu@sll.fi tai julkaise Instagramissa tunnisteella #roskatonpöytyä2022. Kuvan lähettäneiden ja julkaisseiden kesken arvotaan Suomen luonnonsuojeluliiton koottava linnunpönttö.

Liity myös mukaan Roskatempauksen FB-tapahtumaan ja vinkkaa kaverillisesi! Siivotaan yhdessä Pöytyä siistiksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s